Warme feestdagen met elkaar

De eindejaarsperiode komt eraan! Tijd dus om op de pauzeknop te drukken. Om te genieten van de mensen waar we om geven en ze te verrassen met een fijn geschenk. Of om je smaak- en geurzin te prikkelen met heerlijke smaken en gerechten. Voor al deze dingen ben je bij Maison Blanche aan het juiste adres. Kies en ontdek onze mogelijkheden, we hopen dat we je ook deze keer weer mogen verrassen.

Ontbijt

De kerstvakantie staat voor de deur. Eindelijk heb je tijd om terug op adem te komen, samen met je gezin. De dag begint traag en volledig op jouw eigen tempo. Het enigste wat er nog ontbreekt? Een heerlijk ontbijt met versgeperst fruitsap, een fris glaasje bubbels en krokante broodjes met beleg.

Tijdens de kerstvakantie (21/12 t.e.m. 03/01) voorzien we verschillende (glutenvrije) ontbijtboxen die iedere dag, behalve maandag, afgehaald en geleverd kunnen worden. Het enigste wat je moet doen, is je bestelling de dag op voorhand vóór 20u online doorgeven.

Of je nu zin hebt in vers fruit, versgebakken pannenkoekjes of kraakvers brood met een zachtgekookt eitje. Onze verschillende ontbijtboxen voldoen aan alle verwachtingen. Benieuwd naar ons aanbod?

Bestel een ontbijtbox

Kerst- en eindejaarsmenu

Fonkelende lichtjes in de boom, koudere temperaturen buiten en binnen een zacht knetterend haardvuur. Niets zo fijn als de kerst- en eindejaarsperiode. Wil je dit jaar echt genieten van je gezin en sta je zelf liever niet achter het fornuis?

Dit jaar bereiden we heerlijke hapjes, soepjes, voor-, hoofd- en nagerechten waarbij je jouw menu helemaal zelf mag samenstellen. Een 3, 4 of 5-gangendiner? De keuze is aan jou! Ook nu voorzien we verschillende vegetarische en veganistische opties, zodat iedereen aan tafel heerlijk mag genieten.

Ieder gerecht is gemakkelijk zelf op te warmen en is voorzien van een aangepaste handleiding. Ontdek hier onze al onze gerechten.

Bestellen is enkel online mogelijk tot 20u de dag voordien. Enkel voor Kerstavond (24/12) moet de bestelling gebeuren uiterlijk op 22/12 en voor Oudejaarsavond (31/12) voor 29/12.

Bestellingen kunnen opgehaald worden van dinsdag t/m zondag tussen tussen 17u en 19u. Iedere bestelling kan ook bij jou aan huis geleverd worden! Voor Kerstavond (24/12) en Oudejaarsavond (31/12) kunnen bestelling geleverd of afgehaald worden tussen 12u en 16u.

Bestel hier je kerst- en eindejaarsmenu

Cadeaubon bestellen

Je vriend(in), partner of familie verrassen met een origineel kerst- of eindejaarsgeschenk? Kies dit jaar eens voor een cadeaubon van Maison Blanche! De ontvanger kiest zelf op welke manier de cadeaubon wordt ingevuld: als ontbijt, lunch of diner.

Voor een kleine verzendkost van €2 wordt de cadeaubon in een feestelijke geschenkverpakking bij jou aan huis geleverd. Het mooi ingepakt cadeautje kan je dan ook meteen een plaatsje geven onder de kerstboom.

Is het een redelijk last minute geschenk? Dan bezorgen we je de cadeaubon per mail. Ook nu wordt de cadeaubon in een feestelijke opmaak gegoten. Stop de bon in een feestelijke enveloppe of hang er een mooie strik rond en je geschenk is klaar!

De cadeaubon koop je gemakkelijk aan met je bankkaart of via PayPal. Ook een overschrijving is mogelijk, al duurt dit doorgaans iets langer.


Geschenkbon via post

Geschenkbon via post
Levertermijn 2 à 3 werkdagen.
Kies in het formulier voor de optie
"cadeaubon met originele verpakking"

Euro
Jouw gegevens
Gegevens ontvanger