Waar bons vivants zich thuis voelen

Wij geloven dat gaan eten veel meer is dan eten.

Het gaat om de ervaring. En daarvoor moet elk detail kloppen. Een heerlijk en verzorgd gerecht op je bord. De manier waarop de tafel is ingedekt. De juiste achtergrondmuziek – niet te hard, niet te stil. Een gemeende glimlach van ons zaalpersoneel. Bij Maison Blanche willen we dat jij en je gezelschap de wereld om jullie heen even vergeten. Wij laten de klok net wat trager tikken, zodat jij meer tijd hebt om te genieten.

Wij geloven dat alleen een levensgenieter ten volle kan genieten van Maison Blanche.

Een bon vivant zoals jij. Want jij weet ons lekkere eten en de huiselijke setting van onze stadsbistro naar waarde te schatten. Jij geniet oprecht van de extraatjes in ons luxe-ontbijt. Apprecieert onze verfijnde lunchgerechten. En neemt de tijd om te ontdekken wat onze chef op jouw bord tovert tijdens het diner.

Jij proeft onze passie voor lekker eten in elke hap die je neemt.

Want jij hebt de kunst van het genieten onder de knie. Jij laat elke hap tot zijn recht komen, laat verrassende smaken samensmelten op je tong. Combineert ieder gerecht met een aangepast wijntje of cocktail. En sluit af met een lekker dessertje. Tenzij je echt vol zit – maar dan is er gelukkig nog onze verwenkoffie van het huis.

Hoe je je ook voelt. Waar je ook goesting in hebt. Of op welk moment van de dag je onze deur ook openzwaait: bij Maison Blanche kom je thuis.

Samen maken we er een onvergetelijk gezellig moment van. Want het zijn die momenten die ons leven kleur geven. En die we moeten koesteren

Welkom in je tweede thuis, welkom bij Maison Blanche.